-
Bland sammen smør og mel til en kornete masse. Tilsett kesam, vann og salt og kna det sammen til en smidig deig. Hvis den er for klissete tilsetter du litt mel. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter og la den hvile i kjøleskap i 30 min.
-
Sett ovnen pa° 220 grader.
-
Varm en stor stekepanne med litt olje. Ha i kyllingkjøttdeig og hakk den i mindre biter. Finhakk løk og hvitløk og la det surre sammen med kjøttet. Smak til med karri, salt og pepper.
-
Del brokkolien i sma° buketter og ha i pannen. Bland melk, ost og egg i en bolle.
-
Ta ut paideigen fra kjøleskapet. Ha i kylling- og grønnsaksfyllet og deretter eggeblandingen. Stek i ovnen i ca. 30 min eller til eggeblandingen har blitt stiv og toppen gyllen.
-
Serveres kald dagen etter, med litt mango til dessert.