Ingredienser
Ovnstekte kyllinglår
-
4
Kyllinglår
-
1
Sitron
-
0,5
ts
Chilipulver
-
3
ss
Olivenolje
-
Salt
-
Pepper
Kimchikrydret hodekål
-
1
Hodekål
-
0,5
ts
Salt
-
1
Epler
-
2
stenger
Stangselleri
-
1
ss
Paprikapulver
-
2
ss
Sambal oelek
-
2
fedd
Hvitløk, revet
-
2
ss
Ingefær, finhakket
-
1
ss
Honning
-
1
neve
Persille
-
Pepper
-
Olivenolje
Slik gjør du
-
Ovnstekte kyllinglår
Sett ovnen på 175 grader.
Legg kyllinglårene på en stekeplate. Riv skallet av 1 sitron og press ut saften i en skål. Tilsett olivenolje, chilipulver og smak til med salt og pepper. Pensle og gni marinaden inn i kylllinglårene. Stek i ovn i 40-45 minuter, til kyllingen er gyllen og mør.
-
Kimchikryddret hodekål
Skjær kål i 1 cm tynne skiver tvers over. Salt kålen lett og legg den i en bolle. Grovriv eple og skjær stangselleri i tynne skiver.
Bland ingrediensene til kimchimarinaden. Varm opp en stekepanne med litt olivenolje. ”Wok” kålen raskt og tilsett kimchimarinade revet eple og selleri, stek ett par minutter til kålen har myknet litt men fortsatt er sprø. Smak til med hakket persille og ev. litt sort pepper.
Server kålen varm til kyllinglårene.