Stekt kyllingbryst med gulrotkarri og kikerter

Vel bekomme!

20-40 min
Middels
Stekt kyllingbryst med gulrotkarri og kikerter

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og skjær rotgrønnsaker og løk i store terninger. Fjern frøene fra chilien og skjær den i tynne skiver.Skrell og skjær rotgrønnsaker og løk i store terninger. Fjern frøene fra chilien og skjær den i tynne skiver.
    2. 2
      Stek løk og grønnsaker i olivenolje i en kjele og tilsett karripastaen og chilien.
    3. 3
      Hell i kokosmelken og la det småkoke i 10-15 minutter.
    4. 4
      Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i olivenolje og smør ca. 5-6 minutter på hver side.
    5. 5
      Smak til karrien med lime, fiskesaus, salt og pepper. Ha i rikelig med frisk koriander.