Ingredienser
Kyllingspyd
-
1
pakke
Tinas Kyllingfilet
-
2
ts
frisk oregano
-
2
ts
cumin
-
3
ts
paprika
-
1,5
ss
olivenolje
-
kvernet salt
-
kvernet pepper
-
8
stk
grillpinner
Salat av appelsin og oliven
-
1,5
dl
sorte oliven uten stener
-
3
stk
appelsiner
-
1,5
s
vårløk
-
0,5
ts
sambal olek
-
1
dl
finhakket frisk koriander
-
0,5
ts
malt cumin
-
1
stk
sitron, saft og revet skall
-
1
fedd
hvitløk, revet
-
olivenolje
-
baby leafs til servering
Slik gjør du
-
Skjær kjøttet i store biter og legg det i en bolle sammen med krydder og olivenolje, bland godt. Krydre med salt og pepper og tre kjøttet på grillspyd. Grill spydene et par minutter på hver side.
-
Salat av appelsin og oliven
Skjær vårløken i tynne skiver og skjær appelsinkjøttet rent fra skallet. Hakk oliven. Del appelsinkjøttet i grove biter og legg det i en bolle med resten av ingrediensene. Bland godt og la salaten marineres i 5-10 minutter slik at smakene kommer frem - legges pent på tallerkener og serveres med grillede kyllingspyd! Husk baby leafs til servering!