Alt-i-ett-gryte med kylling og bacon

Denne alt-i-ett-gryten med kylling og bacon er en smakfull og enkel rett som krever minimalt med oppvask. Perfekt for hytteturer eller travle hverdager hjemme, gir denne gryten deg mer tid til å nyte måltidet med familie og venner.

20 min
Middels
Alt-i-ett-gryte med kylling og bacon

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt champignon i skiver, finhakk løk og hvitløk, og kutt bacon, brokkoli og eple i biter.
    2. 2
      Stek sopp i en tørr og tykkbunnet kjele til den begynner å svette, legg soppen i en skål. Stek baconet i samme kjele til det er brunt, og legg sammen med soppen. Brun så kyllingbitene i samme kjele, og legg i skålen.
    3. 3
      Ha oljen i kjelen og surr løk og hvitløk til løken er gyllen.
    4. 4
      Ha kjøttet, soppen og brokkoli i gryta, hell over kremfløte og kyllingbuljong, og rør inn kremost, soyasaus, sennep og pepper. Legg stilkene med timian i gryta.
    5. 5
      Gryta skal småkoke i cirka 5 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Rør jevnlig.
    6. 6
      Rør inn eplebitene rett før servering, og server gjerne med fullkornsris eller poteter.