BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

Her har du en middag som er både kjapp og kjempegod.

20-40 min
Middels
BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

Slik gjør du

    1. 1
      Grill kyllingen over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
    2. 2
      Tørk av maiskolbene og pensle dem med BBQ-saus. Grill maisen til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt.
    3. 3
      Stikk en gaffel i en ende av maiskolben, hold den stående mot skjærebrettet og skjær av store flak med maiskorn ved å føre knivbladet langsmed kolben.
    4. 4
      Legg dem i en bolle. Del avokadoene i to, fjern steinene, skjær fruktkjøttet i terninger og løft det ut med en skje.
    5. 5
      Finhakk chili og koriander, bryt opp Apetinaen i grove smuler og grovhakk peanøttene.
    6. 6
      Hell over limesaften og oljen før du vender salaten godt sammen. Server sammen med kyllingvingene.