Grillet kyllinglår med tomat- og kikertsalat

Dette tilbehøret har du kanskje ikke prøvd til kylling før?

Ingredienser

Grillet kyllinglår med tomat- og kikertsalat

  • 1 stk grillet kyllinglår
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 3 ss olivenolje
  • 0,3 pakke kikerter
  • 2 stk tomater
  • 1 neve basilikum
  • flaksalt

Slik gjør du

  1. Rist gresskarkjernene til de er gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem til side.
  2. Skru opp varmen i panna til middels høy, tilsett 1 ss olje og legg i kyllinglåret sammen med kikertene. La de steke til kyllingen er gjennomvarm og kikertene er blitt sprø.
  3. Skjær tomatene og rødløken i skiver og legg dem utover halve tallerkenen. Strø over kikertene.
  4. Kjør sammen basilikumen (spar et par blader til servering) med 2 ss olje og en klype salt i en foodprosessor eventuelt bruk en stavmikser, og hell det over kyllingen og salaten. Avslutt og topp med gresskarkjerner og finhakket basilikum.