Ingredienser
Grillet kyllinglår med tomat- og kikertsalat
-
1
stk
grillet kyllinglår
-
2
ss
gresskarkjerner
-
3
ss
olivenolje
-
0,3
pakke
kikerter
-
2
stk
tomater
-
1
neve
basilikum
-
flaksalt
Slik gjør du
-
Rist gresskarkjernene til de er gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem til side.
-
Skru opp varmen i panna til middels høy, tilsett 1 ss olje og legg i kyllinglåret sammen med kikertene. La de steke til kyllingen er gjennomvarm og kikertene er blitt sprø.
-
Skjær tomatene og rødløken i skiver og legg dem utover halve tallerkenen. Strø over kikertene.
-
Kjør sammen basilikumen (spar et par blader til servering) med 2 ss olje og en klype salt i en foodprosessor eventuelt bruk en stavmikser, og hell det over kyllingen og salaten. Avslutt og topp med gresskarkjerner og finhakket basilikum.