-
Varm opp grillen og bløtlegg grillspydene dersom de du bruker er av tre. Skrell en rødløk og skjær den i to, deretter i tynne skiver. Legg den i en skål. Kok opp eddik, sukker og vann. Når sukkeret har løst seg opp heller du laken over løken og lar den stå i 30 minutter før servering.
-
Skjær kyllingen og paprikaen i terninger på ca. 4 x 4 cm, squashen i skiver på langs og den andre rødløken i grove båter.
Tre kylling, paprika, squash, rødløk og cherrytomater på grillspydene, pensle dem med olje og strø over litt salt og pepper. Grill dem til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre, ca. 5 minutter på hver side. Pass godt på at de ikke brenner seg.
-
Finhakk mynten og bland den i yoghurten sammen med en god klype salt. Smør den utover tallerkenene, legg på en håndfull salatblader og topp med grillspyd og en halv lime per person.