Klassiske BBQ wings med blåmuggostdipp

Ingredienser

  • 1 pk Eldorado American Diner BBQ Chicken wings
  • 2 stilker stangselleri, i staver
  • 2 bokser Eldorado Coleslaw
  • Grillet maiskolbe

Hurtigsyltet rødløk

  • 1 rødløk
  • 1 lime, saften
  • 1 ts sukker

Blåmuggostdipp

  • 100 g blåmuggost (f.eks. Castello Blue)
  • 2 dl rømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 håndfull fersk persille
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Tilbered BBQ Chicken wings etter anvisning på pakningen.
  2. Skjær rødløken i tynne skiver. Press over limesaft og litt sukker. Massér rødløken et par sekunder og la godgjøre seg i kjøleskapet frem til servering.
  3. Mos blåmuggost med en gaffel og rør inn rømme og sitronsaft. Finhakk persille og rør inn. Smak til med salt og pepper.
  4. Server vingene med grønnsaksstaver, blåmuggdipp, syltet rødløk og coleslaw. Smaker også nydelig sammen med Sweet chili-saus, bbq-saus, chili-bearnaise eller aioli.