-
Visp sammen egg og melk i en stor skål. Riv loffen i grove biter og legg dem i skålen så de får trukket til seg væsken.
-
Tilsett kyllingkjøttdeigen, finhakket hvitløk, salt og pepper. Rør det sammen til en jevn farse.
-
Form til små boller og stek gylne i smør eller olje.
-
Kok potetene møre i saltet vann.
-
Hell av vannet og mos potetene med en gaffel eller potetmoser.
-
Rør inn melk og smør og smak til med salt og pepper. Bland til slutt inn sitronskall, sitronsaft og dill.
-
Lag et lite kryss med en spiss kniv i toppen av tomatene og kok dem i 20 sekunder. Avkjøl dem deretter straks i isvann slik at skallet løsner.
-
Finhakk deretter tomater, løk, fersk chili og koriander. Jo mindre, desto bedre. Legg alt i en skål, skvis over limesaft og smak til med salt.