Kylling med agurksalat, feta og za'atar

Denne kyllingretten vil garantert falle i smak.

20-40 min
Middels
Kylling med agurksalat, feta og za'atar

Slik gjør du

    1. 1
      Gi agurken et par gode slag med knivhåndtaket eller en kjevle så den sprekker. Bryt opp i biter, strø over et par klyper salt og la dem renne av seg på et kjøkkenhåndkle i 10 minutter. Vesken vil da trekke ut av agurken.
    2. 2
      For å lage za’atar rister du sesamfrø i en tørr stekepanne. Avkjøl og bland i timian, oregano og 1⁄2 ts salt. Knus det sammen i en morter eller legg det i en plastpose og rull en kjevle over.
    3. 3
      Varm 2 ss olje i en panne på middels varme. Gi hvitløken et hardt slag, skrell den og legg den i pannen. Stek til den er gyllen.
    4. 4
      Avkjøl i en liten bolle og bland inn limesaft og en klype salt. Tørk av agurkbitene og vend dem i sammen med fetaost i grove biter.
    5. 5
      Stek kyllingen i olje (gjerne i samme stekepanne) til den er gyllen og gjennomstekt. Server med agurksalat og ferskt brød. Strø sesamfrøblandingen (za’atar) over.