-
Kok byggrrisen etter anvisning på pakken og spre den utover et fat for å avkjøle den litt.
-
Del tomatene i to og skjær agurken i fine terninger. Snitt vårløken i tynne skiver på skrått. Finhakk 1.5 dl persille og vend alt sammen med 0.5 dl olivenolje, 1⁄2 ts salt og kjernene fra granateplet.
-
Kjør sammen koriander, 3.5 dl persille, hvitvinseddik, cumin, hvitløk, 1⁄2 ts salt og pepper i en foodprosessor til alt er finhakket. Hell det over i en skål og rør inn 1,5 dl olje. Smak til med salt og sett til side.
-
Tørk godt av kyllingfiletene, pensle dem med olje og strø over salt og pepper. Grill dem på direkte varme 2-3 minutter på hver side. La dem deretter steke på indirekte varme til de er gjennomstekt, ca 7-8 minutter.
-
Skjær sitronene i to og grill dem med snittsiden ned til de har fått tydelige grillmerker.
Server kyllingen og salaten toppet med dressing og en halv sitron til hver person.