Kyllingfajitas

Middagsfavoritt i grov lompe.

20-40 min
Middels
Kyllingfajitas

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kyllingen i 1 ss olje på middels til høy varme til den nesten er gjennomstekt. Skjær den i skiver. Legg til side og hell resten av oljen i pannen.
    2. 2
      Rens paprikaene og skjær dem i strimler.
    3. 3
      Skjær rødløken i smale båter. Stek dem til de er myke på middels varme. Tilsett cumin, koriander og paprikapulver og smak til med salt og pepper. Stek i et halvt minutt.
    4. 4
      Del tomatene i to og ha dem i pannen sammen med bønnene og kyllingen. Stek til kyllingen er gjennomstekt og bønnene varme.
    5. 5
      Tilsett hakket chili og smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Fjern fra varmen, strø over mesteparten av korianderen og klem over saften av 1 lime.
    7. 7
      Varm opp lefsene i ovnen eller en tørr stekepanne dersom du ønsker dem varme.
    8. 8
      Topp med revet salat, kyllingmiksen, yoghurt og koriander. Server med ekstra båter av lime.