Kyllinggryte med smak av taco

Denne kyllinggryten med smak av taco er en rask og sunn middagsrett som kombinerer saftig kylling med klassiske tacokrydder og friske grønnsaker. Perfekt for travle hverdager når du ønsker en smakfull middag uten mye forberedelse.

Ingredienser

  • 650 gram Prior kyllingfilet
  • 1 ss olje til steking
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød paprika
  • 2 bokser Mutti hakkede tomater
  • 1 boks maiskorn
  • 1 pakke kidneybønner
  • 1 ss malt spisskummen
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts oregano
  • 1 klype salt og pepper
  • 1 avokado
  • 4 ss lettrømme
  • 1 pose nachochips

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfileten i strimler. Ha den i en gryte på høy varme med litt olje og stek i 2 minutter. Rør litt rundt og stek videre i 2 til 3 minutter. Sett kyllingen til side.
  2. Skjær paprika i biter og finhakk løk og hvitløk. Ha litt olje i gryten, tilsett paprika, løk og hvitløk og stek til løken er blitt myk.
  3. Ha den stekte kyllingfileten tilbake i gryten sammen med hermetiske tomater, mais, spisskummen, chilipulver og oregano. Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Server med avokado i terninger, litt lettrømme og nachochips.