Kyllinglår med persille- og sesamfrø-gremolata
Kylling er en sikker vinner rundt middagsbordet!
Slik gjør du
-
Rist sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Legg dem i en foodprosessor.
-
Hell 1 ss olje i pannen og skru opp varmen til middels høy. Stek kyllingen til den er gjennomvarm. La den hvile et par minutter.
-
Legg persillen, finrevet skall av sitronen og hvitløken i foodprosessoren sammen med sesamfrøene og kjør det til persillen er finhakket. Fjern knivbladet og rør inn nok olje med en skje til sausen er passe rennende, 1-2 dl. Klem i saften av halve sitronen og smak til med en god klype salt.
-
Del salathodene i grove biter, tomatene i to og squashen i to på langs, deretter i skiver. Server kyllingen med salat og brød. Sausen heller du over kyllingen og salaten.