Ingredienser
Kyllingpølser med pitabrød
-
4
stk
Kyllingpølser
-
Smør eller olje til steking
-
Pitabrød til servering
Agurksalsa
-
1
stk
Agurk
-
1
stk
Sitron
-
0,5
stk
Rødløk
-
1
neve
Frisk basilikum
-
3
ss
Olivenolje
-
Kvernet svart pepper
-
Salt
Yoghurtdressing
-
2
dl
Gresk yoghurt
-
1
neve
Friske urter (feks. gressløk, oregano og timian)
-
1
klype
Salt
Slik gjør du
-
Stek eller grill kyllingpølsene.
-
Server pølsene med agurksalsa, yoghurtdressing og pitabrød.
-
Skrell agurken del den i to og ta ut frøene. Skjær i tynne skiver.
-
Finhakk løken og hakk basilikum.
-
Riv over skallet av halve sitronen, og skjær sitronkjøttet i biter. Husk på å fjerne kjernene. Bland alt sammen.
-
Bland sammen ingrediensene til yoghurtdressingen.