Kyllingsuppe med nudler, sopp, ingefær og chiliolje

Denne nudelsuppen kan bli din nye favoritt.

20 min
Middels
Kyllingsuppe med nudler, sopp, ingefær og chiliolje
Tips!

Lag dobbel mengde buljong og bruk den i saus dagen etter. Den funker for eksempel til brun saus!

Slik gjør du

  1. Kyllingsuppe med nudler, sopp, ingefær og chiliolje

    1. 1
      Kutt soppen i båter og stek dem i olje til de er godt brunet. Tilsett revet ingefær, vann og kyllingbuljong. La det småkoke i noen få minutter og ha i soyasausen.
    2. 2
      Stek kyllingen raskt i en varm stekepanne i litt olje med en klype salt og ha i suppen. La den trekke i 2-3 minutter.
    3. 3
      Kok nudlene som anvist på pakken og ha dem i suppen. Server med hakket vårløk og litt chiliolje
  2. Chiliolje

    1. 1
      Kutt chili med frø i skiver. Ha dem i en kjele med olje og gi det et oppkok. Kjøl ned, og du har en deilig olje som spicer opp hverdagsmaten. Oljen holder seg en måned hvis du oppbevarer den kjølig.