Loaded omelett med stekt spicy kyllingfilet, paprika, fetost, vårløk og pinjekjerner
En omelett med masse godt fyll er en mettende og god middag.
Slik gjør du
-
Stek kyllingen i litt olje i en varm non-stick stekepanne med chilipulver, paprikapulver, salt og et knust hvitløksfedd. Legg den over i en skål og fjern hvitløken.
-
Kutt paprikaen i strimler og vårløken i tynne ringer. Pisk sammen egg og vann.
-
Tørk av stekepannen og legg i smøret. Pannen skal kun være så varm at smøret smelter. Hell i eggeblandingen og rør med en slikkepott til du ser at eggene begynner å stivne.
-
Trekk pannen til side og vent til eggene har satt seg helt. Løsne omeletten i kantene.
-
Legg den stekte kyllingen på den ene halvsiden og topp med paprika, vårløk og Apetina før du flipper den andre halvsiden over. Dryss over pinjekjerner.