Kremet rigatoni med sopp, spinat og kjøttsaus

Perfekt til en hverdagsmiddag som føles litt ekstra, eller når du vil samle gjester rundt bordet med en skikkelig kosemiddag!

20-40 min
Enkel
Kremet rigatoni med sopp, spinat og kjøttsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pastaen etter anvisning på pakken. Spar litt av pastavannet til sausen.
    2. 2
      Surr løk og hvitløk blank i en stor panne med litt olje eller smør. Tilsett soppen og la den steke til den får fin farge og blir gyllen.
    3. 3
      Brun karbonadedeigen sammen med soppen. Krydre med salt, pepper og timian.
      Tips!

      Hell over hvitvinseddik og la den dampe av. Rør inn fløte og smuldret kyllingbuljong. La det småputre i 5–10 minutter til sausen tykner litt.

    4. 4
      Vend inn spinaten og pastaen rett før servering. Tilsett litt av pastavannet hvis sausen er for tykk.
    5. 5
      Server pastaretten umiddelbart, og topp med revet Grana Padano og et ekstra dryss frisk timian. Buon appetito!