Kremet rigatoni med sopp, spinat og kjøttsaus
Perfekt til en hverdagsmiddag som føles litt ekstra, eller når du vil samle gjester rundt bordet med en skikkelig kosemiddag!
20-40 min
EnkelSlik gjør du
- 1Kok pastaen etter anvisning på pakken. Spar litt av pastavannet til sausen.
- 2Surr løk og hvitløk blank i en stor panne med litt olje eller smør. Tilsett soppen og la den steke til den får fin farge og blir gyllen.
- 3Brun karbonadedeigen sammen med soppen. Krydre med salt, pepper og timian.Tips!
Hell over hvitvinseddik og la den dampe av. Rør inn fløte og smuldret kyllingbuljong. La det småputre i 5–10 minutter til sausen tykner litt.
- 4Vend inn spinaten og pastaen rett før servering. Tilsett litt av pastavannet hvis sausen er for tykk.
- 5Server pastaretten umiddelbart, og topp med revet Grana Padano og et ekstra dryss frisk timian. Buon appetito!
- 1