Ovnsbakt kyllingfilet og hjertesalat

Det er ingen sak å lage kjapp og sunn hverdagsmat.

20-40 min
Middels
Ovnsbakt kyllingfilet og hjertesalat

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 230 grader og dekk et stekebrett med bakepapir.
    2. 2
      Krydre kyllingen med en klype salt og pepper.
    3. 3
      Knus knekkebrødene til smuler i en lukket plastpose ved å rulle en kjevle over. Bland smulene med finrevet Grana Padano, 2 ss olje og finhakket persille og hvitløk. Krydre miksen med en klype salt og pepper og dekk kyllingen med den.
    4. 4
      Legg kyllingen på stekebrettet og stek den i ovnen til smulene har blitt gylne.
    5. 5
      Del hjertesalatene i to på langs, smør dem inn med 1 ss olje og strø på en god klype salt. Legg dem med snittsiden opp sammen med kyllingen og stek dem sammen i ytterligere fem minutter til kyllingen er gjennomstekt og salaten har fått litt farge.
    6. 6
      Server med et par sitronbåter til hver, til å klemme over.