Ovnsbakt kyllingsalat med pesto-quinoa

Bygg opp en bowl av quinoa, kylling og det du måtte ønske av fargerike grønnsaker, så får du en fristende og innbydende rett du fint kan spise til middag.

Ingredienser

  • 4 porsjoner GoGreen quinoa
  • 4 ss grønn pesto
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk squash
  • 250 g cherrytomater
  • Olivenolje
  • 1 klype salt og pepper
  • 400 g Prior Kyllingfilet i strimler
  • 50 g Grønn & Frisk Ruccola
  • Olje til steking

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme.
  2. Kok quinoa etter anvisning på pakningen. Rør inn 1-2 ss grønn pesto og 1 ss sitronsaft når den er ferdig.
  3. Skjær squashen i avlange skiver og del cherrytomatene i to. Pensle med olje og dryss over salt og pepper. Stek i stekeovnen på midterste rille, i cirka 10-15 minutter.
  4. Varm opp en stekepanne på middels varme med litt olje. Salte og pepre kyllingstrimlene og stek raskt på begge sider til de har fått en fin stekeskorpe. Legg kyllingstrimlene sammen med grønnsakene de siste fem minuttene i ovnen.
  5. Server kylling og grønnsaker med pesto-quinoa og frisk ruccola på toppen.