Rask quesedilla med kylling

Dette er en rett som passer like godt til lunsj som til middag.

Ingredienser

  • 175 gram Kylling
  • 125 gram Old El Paso Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 pakke Old El Paso Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 1 stk Olje til pensling
  • 225 gram Gulost
  • 1 stk Drømmelett til servering
  • 1 stk Old El Paso Thick 'n Chunky Salsa til servering

Slik gjør du

  1. Bland kyllingen og salsaen i en liten bolle. SPensel en side av hver tortilla med litt olje. Legg siden med oljen ned i en stor (25 cm) non-stick stekepanne. Legg på et lag med ¼ av kyllingblandingen og 1/4 av osten. Legg en annen tortilla oppå blandingen og pensle også denne med olje.
  2. Stek uten lokk på middels varme i 2 minutter på hver side, til tortillaen er gyllenbrun på begge sider. Gjenta prosedyren og gjør det samme med resten av tortillaene, kyllingblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i stykker og server med rømme og ekstra salsa. For å lage rask kylling- og grønnsaksquesadilla, kan du eksempelvis strø 2 spiseskjeer hakket tomat, 1 spiseskje skivet oliven og 1 spiseskje skivet vårløk oppå osten på hver quesadilla.