-
Sett ovnen på 200 grader.
-
Kok potetene hele i en kjele med vann i ca. 10 minutter. Hell av vannet og legg potetene i en ildfast form. Skrell hvitløksfeddene, knus dem med flatsiden av en kniv og legg dem over potetene. Skrell sitronskall av en halv sitron med en ostehøvel og legg det over potetene. Vend inn oljen, sett inn i ovnen og la potetene steke i ca. 30 minutter til de er gylne.
-
Bland sammen ingrediensene til marinaden i en skål. Legg kyllingfiletene i skålen og la dem marinere i 10 minutter. Stek dem deretter i en stekepanne til kjøttet er gjennomstekt og la det hvile i 5 minutter.
-
Damp ertene i ett minutt. Bland poteter, erter, spinatblader og hakket mynte. Dryss over Apetina og finhakket dill.
-
Lag dressingen. Pisk sammen lettrømme og hakket dill. Smak til med salt og pepper.