Wrap med tacokylling og coleslaw

Ingredienser

  • 1 pose BAMA Grønn & Frisk Råkost Mix
  • 2 dl TINE lettrømme
  • 0,5 glass tacosaus
  • 1 lime, saften
  • Salt og pepper
  • 400 g kyllingfilet
  • 2 ss olje
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 pk fullkornstortilla
  • 1 paprika
  • 1 pk crispisalat

Slik gjør du

  1. Lag coleslaw ved å røre sammen råkostmiks med lettrømme og tacosaus. Smak til med limesaft, salt og pepper. La den stå i kjøleskapet til servering.
  2. Kutt kyllingfileten i strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme. Ha i kyllingen og stek til den er lett brunet. Tilsett tacokrydder og 1 dl vann. La småputre til alt vannet har fordampet.
  3. Skyll salat og sett frem ingrediensene som skal med i skåler på bordet.
  4. Varm tortillalefsene etter anvisning på pakningen.
  5. Server varme tortillalefser fylt med frisk salat, paprika, kyllingstrimler og coleslaw.