Ingredienser
Sellerirotmos
-
1
stk
sellerirot
-
2
dl
Lettfløte
-
0,5
ts
Malt muskat
-
1
klype
Salt og pepper
Balsamicobakt løk
-
5
stk
sjalottløk
-
6
stk
Hvitløksfedd
-
2
stk
Rødløk
-
1
eske
Hele champignon
-
4
ss
Balsamico
-
2
ss
Honning
-
2
ss
Olje
-
1
pose
Babyspinat
-
2
dl
Grovhakkede mandler
-
1
neve
Timian
Slik gjør du
-
Skrell selleriroten, del den i grove biter og kok den mør i en kjele med vann.
Skrell sjalottløk og hvitløk. Skrell rødløken og del den i båter. Legg rødløken en ildfast form sammen med sopp, hel sjalottløk og hvitløk. Bland sammen balsamicoeddik, honning og olje.
-
Fordel blandingen over løken og stek på 200 grader i 20 min. Mos den kokte selleriroten sammen med lettfløte og krydder. Smak til med salt og pepper.
Server sellerirotmos med balsamicobakte grønnsaker, litt frisk babyspinat og mandler.