Yoghurt med hjemmetørket eple, honning og nøtter

Yoghurt med hjemmetørket eple, honning og nøtter

Har du ikke tid til å tørke eplene, kan du bruke ovnsbakte epler. Skrell og rens eplene og del dem i biter. Bak eplebiter (gjerne med et dryss kanel), nøtter og honning i ovnen på 200 grader i ca 20 min til eplene er møre og server med et par ss yoghurt naturell.

Over 60 min
Middels

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 50 grader. Dekk et stekebrett med bakepapir. Skjær epler i 3 mm tykke skiver, behold kjernehuset, fordel dem på bakepapiret. Bruk 2 stekebrett om frukten trenger mer plass. Tørk i ovnen i ca 5 timer. Snu frukten etter halv tørketid. Du kan gjerne doble mengden frukt og oppbevare den i tett og ren boks eller glass. Server fruktskivene med yoghurt, honning og nøtter