Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger

Lyst på en middag utenom det vanlige i dag? Prøv denne gode retten med entrecôte og avokadosmør.

20-40 min
Middels
Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger

Slik gjør du

  1. Avokadosmør

    1. 1
      Skjær sjampinjonger i tynne skiver. Plukk persille av stilkene
      og finhakk sjalottløk.
    2. 2
      Legg alt i en skål. Press over sitronsaft, drypp over litt olivenolje og la
      det marinere i 5-10 minutter til soppen mykner. Vend spinatbladene forsiktig inn rett før servering og smak til med pepper.
    3. 3
      Kjør sammen alle ingrediensene til avokadosmøret i en blender eller med en stavmikser og smak til med salt og Tabasco.
    4. 4
      Salte og pepre kjøttet. Pensle med olivenolje og grill kjøttet i ca 3-4 minutter på hver side.
    5. 5
      Server kjøttet med salaten og en skje av avokadosmøret.