Ingredienser
Entrecôte med avokadosmør og salat av råmarinerte sjampinjonger
-
4
stk
entrecôte
-
1
kurv
hvite sjampinjonger
-
1
potte
kruspersille
-
1
stk
sjalottløk
-
0,5
stk
sitron
-
2
ss
olivenolje
-
1
pk
babyspinat
-
kvernet sort pepper
Avokadosmør
-
2
stk
modne avokado
-
100
g
mascarpone
-
0,5
ts
havsalt
-
3
dråper
Tabasco
Slik gjør du
-
Skjær sjampinjonger i tynne skiver. Plukk persille av stilkene
og finhakk sjalottløk.
-
Legg alt i en skål. Press over sitronsaft, drypp over litt olivenolje og la
det marinere i 5-10 minutter til soppen mykner. Vend spinatbladene forsiktig inn rett før servering og smak til med pepper.
-
Kjør sammen alle ingrediensene til avokadosmøret i en blender eller med en stavmikser og smak til med salt og Tabasco.
-
Salte og pepre kjøttet. Pensle med olivenolje og grill kjøttet i ca 3-4 minutter på hver side.
-
Server kjøttet med salaten og en skje av avokadosmøret.