Entrecôte med BBQ-rub, grillet auberginemos og chimichurri
Dette er den perfekte middagen å servere på terrassen en fin sommerkveld.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Entrecôte og brød
- 1Grill kjøttet først over direkte varme til det har tydelige grillmerker, deretter ferdig over indirekte varme.
- 2Varm brødene over indirekte varme.
- 3Spre auberginemosen utover et serveringsfat og topp med chimichurri.
- 4Skjær kjøttet i tynne skiver, legg det på og server med lunt brød.
- 1
Auberginemos
- 1Grill auberginene hele over direkte varme til de er tydelig brent over hele og innmaten har kollapset.
- 2La de avkjøles under aluminiumsfolie eller et klede før du skraper ut innmaten.
- 3Hakk den fint, legg den i en skål og rør inn olivenolje og en god klype salt. Få med all saft som renner ut av auberginene. Smak til med sitronsaft.
- 1
Chimichurri
- 1Finhakk persille, hvitløk og chili og bland det sammen med resten av ingrediensene til chimichurrien.
- 1