-
Skjær noen snitt i skinnet på auberginen og squashen og pensle dem med olje. Grill dem på høy temperatur i 4-5 minutter rundt. hele. Flytt dem over på indirekte varme til de er helt møre.
-
Grill paprikaen til skinnet er sort. Ta den av og legg den i en pose eller en tett boks i 5-6 minutter slik at skinnet enkelt går av. Fjern frøene og stilken.
-
Skjær alle grønnsakene i skiver og legg dem pent og lagvis i en ildfast form. Skjær tomatene i skiver og legg dem sammen med de grillede grønnsakene. Topp med pesto, fetaost, olivenolje og litt flaksalt og sett hele formen på grillen på indirekte varme i 10-15 minutter. La lokket være på under prosessen.
-
Romtemperer og krydre kjøttet med salt og pepper på begge sider. Pensle med olje og stek 1-2 minutter på hver side på den varme sonen på grillen. Ta dem så av og la dem hvile i 5-10 min. på den lune sonen.
-
Fjern ratatouillen fra grillen, dandér med basilikum og server til entrecôte med kryddersmør.
-
Blandes sammen og rulles til en pølse i bakepapir. Legg i smøret kjøleskapet til det er hardt. Kutt i skiver og legg oppå varmt kjøtt.