Storfe med lun, aromatisk olje og salat

Ingredienser

  • 1 Valgfritt kjøtt av storfe til 4 personer
  • 1 stk Brød
  • 1 pose Middelhavsmix

Lun, aromatisk olje

  • 2 fedd Hvitløk
  • 20 stk Grønne, stenfrie oliven
  • 1 liten neve Frisk persille
  • 1 dl Olivenolje
  • 2 stilker Frisk rosmarin
  • 2 ss Kapers
  • 1 ts Chili Explosion
  • 2 ss Balsamicoeddik
  • 0,5 ts Flaksalt

Slik gjør du

  1. Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Grovhakk olivenene og finhakk persillen.
  2. Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme. Tilsett rosmarinen (hel), kapers, hvitløk og Chili Explosion. La det steke til hvitløken har fått litt farge og fjern pannen fra varmen.
  3. Tilsett resten av ingrediensene, rør godt sammen og server i en skål – som dressing til salaten og til å dyppe brød i.