Ingredienser
-
1
Valgfritt kjøtt av storfe til 4 personer
-
1
stk
Brød
-
1
pose
Middelhavsmix
Lun, aromatisk olje
-
2
fedd
Hvitløk
-
20
stk
Grønne, stenfrie oliven
-
1
liten neve
Frisk persille
-
1
dl
Olivenolje
-
2
stilker
Frisk rosmarin
-
2
ss
Kapers
-
1
ts
Chili Explosion
-
2
ss
Balsamicoeddik
-
0,5
ts
Flaksalt
Slik gjør du
-
Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Grovhakk olivenene og finhakk persillen.
-
Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme. Tilsett rosmarinen (hel), kapers, hvitløk og Chili Explosion. La det steke til hvitløken har fått litt farge og fjern pannen fra varmen.
-
Tilsett resten av ingrediensene, rør godt sammen og server i en skål – som dressing til salaten og til å dyppe brød i.