Ytrefilet av storfe med grillet hjertesalat og pepperrotsmør

Lag herlig oksekjøtt på grillen og server med kjempegodt pepperrotsmør.

40-60 min
Middels
Ytrefilet av storfe med grillet hjertesalat og pepperrotsmør

Slik gjør du

  1. Ytrefilet av storfe med grillet hjertesalat

    1. 1
      Varm opp grillen.
    2. 2
      Rør sammen salt, pepper, salvie og timian. Gni kjøttstykkene godt inn med olje, deretter
      i krydderblandingen.
    3. 3
      Grill kjøttet først over direkte varme til det har en fin grillskorpe, deretter ferdig over indirekte varme.
    4. 4
      Del salathodene i to på langs og grill dem raskt med snittsiden ned over direkte varme.
    5. 5
      Server kjøttet og salaten toppet med pepperrotsmøret og litt ekstra gressløk.
  2. Pepperrotsmør

    1. 1
      Pisk sammen smør, finrevet hvitløk, pepperrotkrem, finhakket gressløk (spar litt til pynt) og en klype salt. Sett pepperrotsmøret kaldt.