Pølser med pinnebrød

Denne klassiske turmaten passer både på grillen hjemme og over bålet i skogen.

20 min
Middels
Pølser med pinnebrød

Slik gjør du

    1. 1
      Miks alle de de tørre ingrediensene i en bolle.
    2. 2
      Tilsett vann og olje og kna deigen sammen.
    3. 3
      Ha deigen i en pose eller beholder med litt rapsolje og ta den med på tur.
    4. 4
      Del deigen i seks biter og tvinn til passende tykke remser. Snurr dem rundt pølsene.
    5. 5
      Grill over indirekte varme til brødene er gjennomstekt og pølsene er varme. Snu dem ofte.
    6. 6
      Tips: Har du dårlig tid? Kjøp ferdig pizzadeigbunn, kutt i strimler og surr rundt pølsene. Tilbehør kan du ta med i små bokser med lokk. Det tar mindre plass i sekken og du kan ta med akkurat det du trenger, så unngår du matsvinn.