Nakkekoteletter med mozzarella- og nektarinsalat

Denne retten kombinerer grillede nakkekoteletter med en lett og frisk nektarinsalat toppet med ristede frø.

20-40 min
Middels
Nakkekoteletter med mozzarella- og nektarinsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å la kjøttet bli romtemperert. Grill kjøttet over direkte varme til det har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La det hvile.
    2. 2
      Vend sammen mozzarella revet i grove biter, nektariner og rødløk skåret i tynne båter, baby leaf og grovhakket basilikum.
    3. 3
      Riv i limeskallet, krydre med en klype salt og pepper og vend det godt sammen.
    4. 4
      Rist gresskarkjernene og sesamfrøene i en liten kjele over middels lav varme til de er gylne. Fjern kjelen fra varmen, tilsett cumin, chili og honning og rør om til honningen har smeltet.
    5. 5
      Klem i saften fra halve limen og tilsett en klype salt. Topp salaten med olivenolje og honningmiks og server den sammen med kjøttet.