Ytrefilet av svin med grillet vårløk

Prøv denne enkle retten med grillet svinefilet og vårløk som tilbehør.

40-60 min
Middels
Ytrefilet av svin med grillet vårløk

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å varme opp grillen.
    2. 2
      Legg grovhakkede rosiner i en liten skål med eddik og la dem hvile til du er klar til å spise.
    3. 3
      Grill ytrefileten og vårløken over direkte varme. Svinet skal få grillmerker og være så vidt er gjennomstekt når du tar det av og legger det for å hvile. Vårløken tar du av når de har fått fine grillmerker og er møre.
    4. 4
      Når vårløken er klar skjærer du den i grove biter og vender dem inn i rosinblandingen, 2 spiseskjeer olje, pinjekjerner og en ekstra klype salt og pepper. La stå noen minutter.
    5. 5
      Grill brødene raskt over indirekte varme, og skjær dem i mindre biter.
    6. 6
      Spre yoghurten utover et fat og topp med vårløk med rosindressing, brød og server sammen med kjøttet.