-
Varm opp grillen. Grill ytrefileten over direkte varme til den har fått fine grillmerker og så vidt er gjennomstekt.
-
La kjøttet hvile. mens du lager grillet vårløk med rosindressing.
-
Pensle vårløkene med olje og dryss over salt og chilipulver. Legg grovhakkede rosiner i en liten skål med eddik og la dem hvile i 15 minutter.
-
Grill vårløkene samtidig med kjøttet over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er møre.
-
Mens kjøttet hviler, skjærer du vårløkene i grove biter og vender dem inn i rosinblandingen, 2 ss olje, pinjekjerner og en ekstra klype salt og pepper. La det hvile et par minutter.
-
Spre yoghurten utover et fat og topp med vårløk med rosindressing.
-
Grill brødene raskt over indirekte varme, skjær dem i mindre biter og server sammen med kjøttet og grillet vårløk..