Grillfilet av svin med grillet vårløksalat

Maten får det lille ekstra når også salaten grilles. Prøv denne gode retten til middag i dag!

40-60 min
Middels
Grillfilet av svin med grillet vårløksalat

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen. Grill kjøttet over direkte varme, til kjøttet så vidt er gjennomstekt og vårløken har mørnet og fått fine grillmerker.
    2. 2
      Kok eggene i 7 minutter, skyll dem i iskaldt vann og skrell dem.
    3. 3
      Pensle vårløkene med litt olje og dryss over flaksalt og pepper. Grill vårløkene over direkte varme, til de har mørnet og fått fine grillmerker.
    4. 4
      Finhakk sjalottløk, hvitløk og kapers og pisk sammen med eddik, 2 ss olje, grov- og Dijonsennep, estragon og en god klype salt.
    5. 5
      Vend de grillede vårløkene inn i dressingen og legg på toppen av rucculaen på et serveringsfat. Legg på eggene delt i to og avslutt med nykvernet pepper.
    6. 6
      Server grillfileten med salaten.