Indrefilet av svin med mozzarella-, oliven- og ertesalat

Lag en salat med masse godt i til kjøttet.

20-40 min
Middels
Indrefilet av svin med mozzarella-, oliven- og ertesalat

Slik gjør du

    1. 1
      Tørk godt av kjøttet. Gni det inn med et par klyper salt og pepper og romtemperér det.
    2. 2
      Grill kjøttet over direkte varme til det har fått fine grillmerker på alle sider og flytt det over på indirekte varme for å steke det ferdig. La det hvile. Server det skåret i delikate skiver sammen med salaten.
    3. 3
      Legg ertene i en sil, hell over kokende vann og legg dem over i en stor salatbolle sammen med baby leaf og ruccula, grovhakket oliven og mozzarella revet i grove biter. Grovhakk urtene og vend dem i.
    4. 4
      Rett før servering tilsetter du finrevet sitronskall, sitronsaft, olje, eddik og grovhakkede nøtter. Vend det godt sammen og smak det til med salt og pepper.