-
Romtemperer kjøttet. Grill kjøttet over direkte varme til det har fått en fin grillskorpe og er ferdigstekt.
-
Legg frem et bakepapir eller smør en tallerken med litt olje. Rist valnøttkjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Strø over sukker og rør forsiktig om til det har blitt gyllent i fargen og lukter karamell.
-
Hell nøttene og karamellen over på papiret/fatet, strø over en klype salt, vent til de er helt avkjølt før du grovhakker dem.
-
Riv salatbladene i mindre biter, skjær nektarinene i tynne båter og riv osten i små biter. Vend det sammen med nøttene i en salatbolle.
-
Pisk sammen sennep, 1 ts sukker, eddik og en klype salt og pepper. Hell gradvis i oljen mens du fortsetter å piske, slik at du får en kremet og tykk dressing.
-
Vend dressingen inn i salaten rett før servering.