-
Tørk godt av kjøttet og romtemperér det.
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Finhakk ingefær, chili og hvitløk og rør det inn i hoisin-sausen.
-
Grill kjøttet over direkte varme til det har fått fine grillmerker på alle sider. Flytt det over på indirekte varme, pensle det med sausen og grill det ferdig. La det hvile før du skjærer det i pene, tynne skiver.
-
Skjær av endene på salaten og riv bladene forsiktig fra hverandre. Grovhakk urtene og peanøttene og skjær limene i båter.
-
Server alle elementene separat, slik at alle selv kan fylle sine salatblader med ris, kjøtt, urter, syltet sjalottløk og peanøtter. Limesaft klemmes over til slutt.
-
Skrell og del løkene i to på langs. Skjær dem i tynne skiver og legg dem på et glass eller i en skål.
-
Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.