Sommerkoteletter med grillede poteter og reddiksmør

Koteletter er like godt på grillen som i panna. Lag sommerkoteletter til middag i dag!

40-60 min
Middels
Sommerkoteletter med grillede poteter og reddiksmør

Slik gjør du

  1. Sommerkoteletter med grillede poteter

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Skrubb potetene og kok dem i salt vann til de nesten er helt møre. Pense dem med olje og strø over en god klype flaksalt.
    3. 3
      Stek potetene i ovn på en bakeplate eller i form på 200 grader i 30-40 minutter med over- og undervarme eller varmluft.
    4. 4
      Stek kjøttet i panne på medium varme til det er akkurat gjennomstekt.
    5. 5
      Server toppet med reddiksmør.
  2. Reddiksmør

    1. 1
      Legg smøret i en liten blandebolle.
    2. 2
      Skjær av roten og stilken på reddikene og riv dem grovt. Klem av så mye væske du klarer og rør reddikene godt sammen med smøret.
    3. 3
      Tilsett en klype salt, sitronsaft og finsnittet gressløk. Sett det kaldt til servering.