-
Del lime i to og grill på snittflatene. Press ut saften og bland med hakket chili og soyasaus.
-
Legg nakkekotelettene i en plastpose og hell marinaden over. «Masser» marinaden inn i kjøttet og press kotelettene godt sammen slik at alt kjøttet er dekket av marinaden. La kotelettene ligge minimum 1 time i kjøleskap før de grilles.
-
Romtemperer nakkekotelettene og grill dem i 1-2 minutter på hver side på høy temperatur. Ta dem av og la dem hvile ved siden av grillen slik at de holder temperaturen oppe.
-
Kutt hjertesalatene og ananasen i båter og grill slik at de får en karamellisert farge.
Skrell eplene og riv på rivjern med fennikelen. Smak til salaten med olivenolje og litt sitronsaft (gjerne grillet sitron). Dryss over litt koriander.
-
Varm kjøttet forsiktig opp igjen og skjær det i tynne skiver. Server sammen med ananas, hjerte- og fennikelsalat og et lite dryss flaksalt til slutt.