Spareribs med fennikel- og grillet ananassalsa

Lag mør og god spareribs og server den med fennikel- og ananassalsa.

20-40 min
Middels
Spareribs med fennikel- og grillet ananassalsa

Slik gjør du

  1. Spareribs

    1. 1
      Romtemperér kjøttet.
    2. 2
      Skjær av skallet på ananasen og del den i skiver på ca. 1 cm. Grill kjøttet og ananasskivene over direkte varme til alt har fått fine grillmerker, kjøttet er ferdigstekt og ananasen har myknet litt. La kjøttet hvile.
  2. Fennikel- og grillet ananassalsa

    1. 1
      Legg tre grillede ananaskiver i en blender sammen med halvparten av urtene, eddik, limesaft, honning, sennep og olje. Smak til med salt og pepper.
    2. 2
      Snitt fennikelen og rødløken i tynne skiver, finhakk chilien og legg dem i en salatbolle.
    3. 3
      Legg resten av ananasskivene i salatbollen sammen med resten av urtene, finhakket. Vend det sammen med dressingen og server sammen med kjøttet.