Ingredienser
Spareribs med grillede, fylte søtpoteter
-
Ca. 1,4 kg Spareribs
-
4
små
Søtpoteter
-
Ca. 2 dl Creme Fraiche
-
1
boks
Eldorado Sticks Korean BBQ saus
-
2
stk
Vårløk
-
1
neve
Frisk persille
-
1
neve
Frisk koriander
-
Flaksalt
-
Nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Grill spareribsene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
-
Grill søtpotetene over indirekte varme til de er helt myke. Du kan eventuelt bake dem i ovnen på 200 grader i ca. 1 time.
-
Lag et snitt i toppen av hver søtpotet, klem dem litt sammen for å åpne dem og topp med crème fraîche, BBQ-saus, finsnittet vårløk, grovhakkede urter og en klype salt og pepper.