Spareribs med grillet potet- og brokkolisalat

Hele denne middagen lager du på grillen.

Ingredienser

Spareribs og coleslaw

  • 1 pk Spareribs Babyback BBQ 800 g Folkets
  • 1 pk Sommerens coleslaw

Potet- og brokkolisalat

  • 2 pk Sommerens Småpoteter med hvitløk
  • 4 ss BBQ-saus
  • 1 stk Brokkoli
  • 4 ss Olivenolje
  • Flaksalt
  • 1 potte Frisk koriander (evt andre urter)
  • 1 stk Lime

Slik gjør du

  1. Romtemperér kjøttet og legg det på grillen når brokkolien er ferdig grillet.
  2. Bland sammen coleslawen etter anvisning på pakken.
  3. Vend potetene i BBQ-saus og grill dem etter anvisning på pakken.
  4. Skjær brokkolien i grove buketter, pensle med litt olje og strø over en klype salt. Grill dem på et aluminiumsfolieark over direkte varme til de har fått fine grillmerker og blitt litt sprø i kantene.
  5. Ta dem av grillen. Vend sammen poteter, brokkoli, finhakket koriander og en klype salt og pepper i en bolle. Topp med 2 ss olje, finrevet limeskall og limesaft.