Spareribs med grillet potet- og brokkolisalat

Hele denne middagen lager du på grillen.

20-40 min
Middels
Spareribs med grillet potet- og brokkolisalat

Slik gjør du

  1. Spareribs og coleslaw

    1. 1
      Romtemperér kjøttet og legg det på grillen når brokkolien er ferdig grillet.
    2. 2
      Bland sammen coleslawen etter anvisning på pakken.
  2. Potet- og brokkolisalat

    1. 1
      Vend potetene i BBQ-saus og grill dem etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skjær brokkolien i grove buketter, pensle med litt olje og strø over en klype salt. Grill dem på et aluminiumsfolieark over direkte varme til de har fått fine grillmerker og blitt litt sprø i kantene.
    3. 3
      Ta dem av grillen. Vend sammen poteter, brokkoli, finhakket koriander og en klype salt og pepper i en bolle. Topp med 2 ss olje, finrevet limeskall og limesaft.