Ingredienser
Spareribs og BBQ-marinerte småpoteter
-
Ca. 1,4 kg spareribs
-
8-12 stk småpoteter
-
Ca. 3 ss valgfri BBQ saus
Grillet vannmelon
-
0,5
stk
vannmelonn
-
2
stilker
frisk rosamarin
-
4
ss
olivenolje
-
1
stk
sitron
-
flaksalt og nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Varm opp grillen til middels høy varme. Grill spareribsene over direkte varme til de har fått tydelige grillmerker og er gjennomvarme.
-
Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann til de er nesten møre. Vend potetene i BBQ-saus. Grill potetene over direkte varme til de får en fin farge og er helt gjennomstekte.
-
Skjær vannmelonen i 2 cm tykke skiver, deretter i båter. Finhakk rosmarin og rør sammen med olje, salt og pepper. Pensle blandingen over vannmelonstykkene. Grill dem over direkte varme i 3–5 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Server med sitronbåter til å klemme over.