-
Start med å sylte vannmelonskallet over natten. Varm opp grillen.
-
Skjær agurken i to på langs, deretter i skiver. Snitt vårløken fint på skrått.
-
Grill spareribsene over direkte varme til de er gjennomvarme
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Server sparribs sammen med syltet vannmelonskall og ris toppet med agurk, vårløk og sesamfrø.
-
Skrell av det ytterste, grønne laget på vannmelonskallet med en potetskreller og kast det.
-
Skjær skallet i biter på ca. 1 x 3 cm og legg det til side. Skjær ingefæren i skiver og legg i en kjele sammen med resten av ingrediensene - bortsett fra vannmelonskallet.
-
Gi blandingen et oppkok og la det putre til sukkeret har løst seg opp. Legg i vannmelonskallet og la det småkoke til det har myknet litt, ca. 5-10 minutter.
-
Avkjøl og hell over på et stort sylteglass. Pass på at alle bitene er godt dekket av lake. Etter en natt i kjøleskapet er de klare.