Ovnsbakte poteter med spekeskinke og fennikelremulade

Dette er skikkelig digg kosemat.

20-40 min
Middels
Ovnsbakte poteter med spekeskinke og fennikelremulade

Slik gjør du

  1. Poteter

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader. Skyll eller børst av potetene. Tørk med papir og skjær et kryss i toppen eller stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak potetene på full effekt i mikroen i ca. 10-12 minutter og bak de ferdige i ovnen i 20 minutter til de er møre. Hvis du bruker bare ovn, blir steketiden ca. 55-60 minutter litt avhenging av størrelsen på potetene.
  2. Remuladesaus

    1. 1
      Hakk sylteagurker, riv fennikel og sellerirot grovt på et rivjern. Bland resten av ingrediensene med grønnsakene i en skål og smak til remuladen med sitron, salt og pepper.
    2. 2
      Åpne poteten, legg i spekeskinke og en raus mengde remuladesaus. Kvern litt fersk pepper på toppen.