Grillet svinekotelett med varme tomater, druer og parmesanbrød
Vel bekomme!
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Svinekotelett
- Krydre kotelettene med salt og pepper og drypp over litt olivenolje. Grill kotelettene et par minutter på hver side, og server med tilbehøret.
Varme tomater og druer
- Sett ovnen på 200 grader. Legg alle ingrediensene bortsett fra persillen i en ovnsfast form og vend med en skje. Sett formen i ovnen i ca. 10–15 minutter. Både tomatene og vindruene skal mykne litt. Hakk persillen og vend den inn i drue- og tomatblandingen.
- Anrett druer og tomater i skåler og server med parmesanbrød til å dyppe i væsken.
Parmesanbrød
- Sett ovnen på 230 grader. Skjær brødet i tykke, avlange krutonger. Smelt smøret og bland i sennepen. Tøm smørblandingen og revet parmesan over brødet og vend bitene til de er dekket av blandingen. Legg brødet på rist med et brett under, og stek det gyllenbrunt.