Urtemarinert indrefilet av svin med selleri-, eple- og blåmuggostsalat

Prøv en salat med blåmuggost til grillmaten.

20-40 min
Middels
Urtemarinert indrefilet av svin med selleri-, eple- og blåmuggostsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Romtemperér kjøttet.
    2. 2
      Grill kjøttet over direkte varme til det har fått en fin stekeskorpe over hele og stek det deretter ferdig over indirekte varme. La det hvile mens du lager salaten.
    3. 3
      Varm hasselnøttkjernene i en tørr stekepanne over middels varme til den brune hinnen har begynt å sprekke opp.
    4. 4
      Hell nøttene over på et kjøkkenhåndkle, brett det sammen, gni nøttene sammen så hinnene faller av. Grovhakk dem og legg dem i en stor salatbolle.
    5. 5
      Fjern alt skallet på selleriroten og skjær den i løvtynne skiver sammen med selleristilkene og eplene.
    6. 6
      Smuldre osten i grove biter, riv i sitronskallet og vend sammen salaten.
    7. 7
      Pisk sammen sitronsaft, eddik, honning, olje og en klype salt og pepper. Vend den inn i salaten og server sammen med kjøttet skåret i delikate skiver.