Appelsinkylling med spanske poteter og Mojo Rojo
Prøv denne spennende oppskriften!
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- Skjær noen små snitt i lårklubbene. Salte og pepre. Kok sammen appelsinjuice, honning og olivenolje til du får en tyktflytende glaze. Smak til med salt og pepper. Grill kyllingen på indirekte varme i cirka 20-25 minutter. Pensle med glazen i flere omganger mot slutten av tilberedningen, så kyllingen blir godt glasert.
Spanske poteter
- Kok potetene sammen med rosmarinen og saltet imens du griller og lager Mojo Rojo-sausen.
Mojo Rojo
- Brenn paprikaene og chilien på grillen til de er nesten helt svarte. Legg de deretter i en plastpose eller dekk med aluminiumsfolie i et par minutter, dampen gjør at det blir enklere å fjerne skallet. Pill og skrap deretter av skallet og fjern kjernehusene. Del opp alle ingrediensene til Mojo Rojo-sausen i grove biter og kjør alt i en mikser til du har en fin og glatt rød saus. Smak til med salt.