Grillet kylling
Sever nygrillet kylling med cherrytomater, salat og agurk, eller lag en smakfull og enkel kyllingrett. Lynkjapt og supergodt!
20 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Kok ris etter anvisning på pakken. Hell litt olje i en stor stekepanne og varm opp. Knus hvitløk med flatsiden av kniven og grovhakk den. Finhakk chili. La chili og hvitløk surre i pannen til det blir mykt. Skjær squash, paprika og asparges i grove biter. Ha det i pannen sammen med hvitløk og chili og la det steke i noen minutter.
- Del opp kylling i mindre biter og ha i pannen sammen med den ferdig kokte risen. Tilsett sesamfrø og krydder. Når kyllingen er i pannen, stekes alt på en høyere temperatur til det blir en fin farge og sprø konsistens. Smak til med salt og pepper.
Chilisaus
- Bland Kesam med Sambal Oelek til en chilisaus og server til maten. Pynt med frisk koriander.